Кошик
160 відгуків
Магазин "Господар"
+380983602085

Ліпаза овеча для довгого приємного присмаку, 50 г

  • В наявності

200 грн.

+380983602085
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ліпаза овеча для довгого приємного присмаку, 50 г
В наявностіЛіпаза овеча для довгого приємного присмаку, 50 г
200 грн.
+380983602085
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мінімальне замовлення на товари з категорії Сироваріння - 200 грн, всі товари можна дивитися тут: >>> ПЕРЕЙТИ ЗА ПОСИЛАННЯМ >>>

Овеча ліпаза (ягнячья ліпаза)сприяє більш гострого і вираженим смаком сиру, типовий для Пекоріно Романо, з тривалим неймовірним приємним післясмаком.

Липаза овечья - это ферментный препарат, который получают из желез у основания языков ягненка. Эти специфические ферменты модифицируют молочныее жиры, выделяя как жирные кислоты короткой, так и длинноцепочечной связи. 

Существуют 3 степени выраженности указанных вкусоароматических изменений: легкая, средняя и сильная. 

Чтобы получить вкус и запах сыра в соответствии с этими степенями выраженности, овечью (ягнячью) липазу вносят на 100 л молока в таких количествах: 2...3; 4...7; 8...10 граммов. 

Способ применения:  

  1. Для приготування розчину потрібно 50...100 масових частин води на 1 масову частина препарату (незалежно від виду);
  2. Розчинити необхідну кількість препарату в кип'яченій воді кімнатної температури;
  3. Вилити отриманий розчин в сыродельную ванну, ретельно перемішати близько 2 хв. Невикористані розчини препарату не зберігайте.
  4. Ліпаза вноситься в сыродельную ванну після бактеріальної закваски і ДО молокосвертывающего ферменту

Воздействие овечьей липазы на созревающий сыр будет тем эффективнее, чем выше температура созревания. Если сыр созревает при самых высоких допустимых температурах, эффект улучшения вкусоароматических показателей и ускорения созревания (до 50%) будет максимальным. 

Овечья липаза может быть использована совместно с телячьей липазой. В таком случае можно получить нюансы разных вкусов.  

Варианты для заказа: 1,2 г на 20 л молока; 10 г на 150-200 л молока, 50 г на 500-800 л молока

Условия хранения: овечью липазу следует хранить в холодильнике при температуре -18ºС. 

Термін зберігання: 12 місяців. Продукт, використаний після закінчення терміну придатності, не має шкідливого впливу, а лише незначно знижується його активність.

Основні
Країна виробникІталія
Вага0.001
  • Ціна: 200 грн.